Actionspel

Olika typer av spel på nätet har under de senaste åren blivit mycket populärt. Actionspel är i det avseendet inget undantag. Det finns mängder av olika actionspel att spela på nätet både själv och tillsammans med andra.

Ett actionspel som länge har varit populärt att spela på nätet är Counter Strike. Spelet är ett så kallat ”first-person-shooter”-spel och går helt enkelt ut på att förgöra sina motståndare. När man spelar Counter Strike, eller CS som det ofta kallas till vardags, är det vanligt att man spelar tillsammans med andra i olika klaner, som kan liknas vid ett lag.

För den som bara vill fördriva tiden med lite härliga actionspel finns det förutom Counter Strike även enklare actionspel av flashtyp, vilka dessutom är helt gratis. Det är inte speciellt svårt att hitta spännande skjutspel, krigsspel, fightspel och andra actionspel på nätet, det är bara att söka i någon sökmotor så kommer en rad olika bra sajter med spel upp.

Vill man ha en ständig tillgång till bra och billiga spel rekommenderar vi ett medlemskap i Steam: en onlinesida som säljer spel inom alla genrer du kan tänka dig. Medlemskapet kostar ingenting, du betalar bara för de du köper. Ibland har de otroliga kampanjer på äldre spel. Är du en nostalgispelare kan du säker hitta dina barndomsfavoriter för under hundralappen!