Spännande slotspel

Det finns många slotspel att välja mellan och antalet ökar hela tiden, allt efterhand som nya spelsajter dyker upp.

slots

Gonzo’s Quest är i 3D-grafik och är ett av de populäraste onlinespelen. Det är lätt att förstå när man spelar. Miljön är baserad på den mytiska staden Eldorado, vilken enligt legenden var helt täckt i guld. När spelet var nytt var det helt unikt och fortfarande idag erbjuder det lika stor spänning. De snurrande hjulen är ersatta av fallande stenar. Ljudet av panflöjter och djungelljud ger dig den rätta stämningen. Spelet har 5 hjul och 20 vinstlinjer.

Blood Suckers är ett spel som erbjuder läskig spänning. Det är ett spel som antagligen uppskattas av alla som gillar vampyrtrenden och kanske särskilt yngre spelare. Om du däremot är mörkrädd kanske du bör välja en annan sysselsättning i stället. Det har 5 hjul och 25 vinstlinjer. Dessutom kan du själv välja när hjulen ska sakta ner. Hjulen innehåller allt som ingår i den klassiska vampyrsagan med dess ockulta miljö. Hjulen pryds bland annat av vitlök, kistor och huggtänder och i bakgrunden hörs skrämmande musik. Spänningen höjs när du öppnar kistor, ovetandes om de innehåller vampyrer eller bonusar.

Ett tredje spel för dig som gillar mystik och det övernaturliga är Spellcast. Spelet har fem hjul och 20 vinstlinjer vilket ger många vinstchanser. I 3D-grafik ska du försöka hitta tre magiska kristallkulor som göms i mystikens värld bland trollkarlar, häxor och sagoslott. Spelet är både spännande och mystiskt med en krypande stämning, full av magi.

Mängder och återigen mängder av olika slotspel finns att välja mellan och har du ännu inte hittat ditt favoritspel bör du testa de ovan nämnda spelen. Du kan också vara alert på de nyheter som ständigt presenteras av de olika spelutvecklarna, ditt nya favoritspel kommer garanterat att komma.